Kvällen den 24 april föds Kulturnatt Stockholm. Det kommer bli vårens finaste kväll så skaffa ett kulturnattskort och dröm lila drömmar med oss.
På kulturnatten samlas stadens kulturliv för att skapa en unik och oförglömlig kväll. Tanken är att Stockholm ska knyta an till en tradition av kulturnätter som finns i många städer runtom i världen där museer, teatrar, gallerier, biografer och en mängd andra kulturarrangörer håller öppet hela natten.
 
På Stockholms första kulturnatt kan du som besökare möjlighet att ta del av mer än 300 programpunkter. Ta hjälp av våra kulturnattsbussar och kulturnattsbåtar för att hinna med så mycket som möjligt.
 
Kulturnatt Stockholm pågår mellan kl. 18.00 - 00.00, lördagen den 24 april. Det finns några undantag; barnprogram som börjar tidigare och även sådant som håller på längre, bland annat efterfesten som håller på till kl. 03.00.
 
För att besöka Kulturnatt Stockholm behöver man köpa ett kulturnattskort.
 
Vi hoppas att Kulturnatt Stockholm blir en oförglömlig kväll fylld av fest, kultur, mingel och ett tillfälle att ge sig ut i staden för att underhållas och överraskas av något nytt och spännande.
 
Kulturnatt Stockholm är ett initiativ från Stockholm stads kulturförvaltning som vill visa upp bredden av Stockholms kulturliv.
 
Håll utkik! Det kan komma till nya programpunkter och vissa ändringar.
 
Är du en av de som medverkar och vill använda vår logotyp så kan du ladda ner lite olika versioner nedan.
 
 
Har du frågor om Kulturnatt Stockholm? Skicka ett mail till kulturnatt@kultur.stockholm.se
 
Read about Kulturnatt Stockholm in english.
2010-04-20

LÄS MER
→ Om Kulturnatt Stockholm
→ Köp Kulturnattskortet
→ Medverkande A-Ö
→ Karta
→ Båtar och bussar
→ Samarbetspartners
→ Press
→ Kontakt
→ Efterfesten
SNABBLÄNKAR
→ Kulturnatt på Facebook
→ Program som pdf ()


Kulturnatt Stockholm
samordnas av Stockholms
kulturförvaltning